Over CrossFit Super7

CrossFit Super7 in beeld

CrossFit Leuven werd in 2011 opgericht als één van de eerste CrossFit boxen in België. In 2018 opende CrossFit Super7 haar deuren in Aarschot. CrossFit Leuven werd opgenomen in de groep van CrossFit Super7, waardoor de locatie in Leuven en Aarschot nu deel uitmaken van één happy CrossFit family. Het bestaat uit een team van toegewijde en ervaren coaches die met hun expertise steeds klaar staan om jouw persoonlijke fitness doelen te helpen verwezenlijken.

Naast het feit dat CrossFit gericht is op functionele lichaamsbewegingen aan hoge intensiteit, ligt  de sterkte vooral bij de geweldige gemeenschap en dynamiek die er ontstaat van mensen die samen trainen bij ons. Wat het niveau van iemand ook is, bij CrossFit Leuven moedigt iedereen elkaar aan en streeft iedereen er naar om elke dag beter te worden.

We beloven in ieder geval één ding: “Results will show up when you do!

10 Redenen om voor CrossFit Super7 te kiezen

1. Resultaat

Bij CrossFit Super7 staan onze leden centraal en zullen wij er alles aan doen om er voor te zorgen dat jij jouw doel op de meest efficiënte manier kan bereiken

2. Uitdaging

Je zal elke les een aan jouw kunnen aangepaste uitdaging voorgeschoteld krijgen die er voor zorgt dat je iedere training succes kunt ervaren en een stap dichter bij je doel komt.

3. Meer zelfvertrouwen

Door deze uitdagingen zal je merken dat je zelfvertrouwen rap zal toenemen en je tot veel meer in staat bent dan je nu denkt.

4. Community

Indien je toch een iets minder sterk moment hebt, zal je merken dat de CrossFit Community altijd voor jou klaarstaat. Samen staan we sterk en helpen elkaar niet enkele door de zwaardere workouts, maar worden er buiten de gym ook hechte vriendschapsbanden gesmeed.

5. Fitness

Zoals je uit het deel ‘Wat is CrossFit’ kunt afleiden gaan we niet focussen op 1 specifieke fitnesszone. We gaan werken aan je totale fitness zodat jij een allround atleet wordt en geen zwakkere zones meer hebt.

6. Opvolging

Om dit te verwezenlijken gaan de coaches jou zowel tijdens de training als daarbuiten goed opvolgen. We gaan er voor zorgen dat jij op jouw niveau met een perfecte techniek naar jouw doel kun blijven toewerken.

7. Coaching

Tijdens de lessen zal je ook elke keer andere oefeningen, workouts, technieken en tips zien die je gaan helpen om gemotiveerd en on track te blijven.

8. Uitgebreid aanbod

Indien je aan je zwakheden wilt werken of toch je sterkere kanten nog meer wilt aanspreken hebben wij ook een enorm uitgebreid aanbod waar je zonder twijfel wel jouw ding in vindt. Het grote aanbod van verschillende lesmomenten maakt het voor jou ook gemakkelijker om je trainingen te boeken op momenten dat goed voor jou uitkomen.

9. Efficiënt trainen

Door de expertise en kennis van onze coaches volg je bij CrossFit Super7 een van de beste programmeringen op de markt. De opbouw en volgorde van alle lessen zijn mooi op elkaar afgestemd zodat jij op de snelste en meest veilige manier jouw doel kan bereiken.

10. Variatie

Tot slot brengen we voldoende variatie in onze programmering zodat je elke les een nieuwe training te wachten staat. Op deze manier zullen de workouts nooit saai worden of als een routine beschouwd worden.

Onze troeven

74 lessen per week

We zijn 7 dagen per week open en bieden in totaal 74 groepslessen aan per week. Naast de standaard Crossfit lessen bieden we nog calisthenics, strongman en powerlifting, olympic lifting en CrossFit voor Teens aan.

16 Ervaren Coaches

De 74 lessen die er elke week zijn worden gegeven door 16 ervaren coaches.

Meer dan 300 leden

CrossFit Super7 Leuven heeft een geweldige gemeenschap van meer dan 400 leden die jou ondersteunt en je doelen helpt te bereiken. Wat je niveau ook is, bij ons moedigt iedereen elkaar aan en streeft iedereen er naar om elke dag beter te worden.