fbpx

CrossFit Coaches

Kristiaan ‘Jaan’ Mannaert
Coach

Kristiaan ‘Jaan’ Mannaert

Jaan was het allereerste officiële lid van Crossfit Leuven en geeft er les sinds 2012. Je kan bij hem ook terecht voor vragen rond de Skill Levels die we hanteren binnen onze box.

David Delongueville
Oly Coach

David Delongueville

David is sinds 2013 dé man voor het Olympisch gewichtheffen bij ons. Hij geeft alle beginnerslessen en alle advanced Olympic weightlifting classes.

Lieven Dewitte  
Coach

Lieven Dewitte  

Lieven traint al sinds 2011 bij Crossfit Leuven en geeft er les sinds eind 2013. Hij geeft meestal CrossFit op maandagavond is vaak de huisfotograaf bij evenementen.

Filip Vandendael
mede-headcoach

Filip Vandendael

Filip ontdekte CrossFit vanuit zijn passie voor gezond en correct bewegen. Hij begon zijn carrière als bewegingscoach binnen de sportmedische sector. Na het geven van fitnessbegeleiding en rugscholing, past hij vandaag zijn opgebouwde kennis over functionele training ook toe als mede-hoofdcoach van CrossFit Super7.

Carl D’ Heer
Coach

Carl D’ Heer

Carl ontdekte CrossFit in 2014, maar is al langer enorm gepassioneerd door sport. De laatste jaren is hij vooral bezig geweest met gymnastiek en bodyweight fitness (calisthenics). Sinds 2018 combineert hij zijn doctoraat in de micro-elektronica met het geven van lessen rond calisthenics.

Marie Feyaerts

Marie Feyaerts

Marie is Crossfit coach Level 1 en CrossFit Kids & Teens coach. Sinds de start van haar studies bachelor LO is ze helemaal gepassioneerd door CrossFit en in love met de community. Ze coacht onze kids & teens met hart en ziel, organiseert vaak toffe events met de leden en zorgt in de zomer voor leuke zwemworkouts!

Vacature
Coach

Vacature

Wil jij een échte topcoach worden en van CrossFit jouw job maken? Heb je een brandende passie voor fitness en ben je bereid om hier continu over bij te leren?

If at first you don’t succeed, try doing what your coach told you the first time!

“A coach is someone who always makes you do what you don’t want to do, so you can be who you’ve always wanted to be.”  – Leeman Bennett, American football head coach