fbpx

Tarieven

Voor je officieel van start gaat, laten we je graag vrijblijvend kennis maken met CrossFit Super7.  Tijdens onze gratis proefles introduceren we je aan de basisbewegingen die in elk trainingsprogramma aanwezig zouden moeten zijn, kan je onze coaches ontmoeten en kun je zelf ervaren welke meerwaarde CrossFit Super7 te bieden heeft.

 

Boek een gratis proefles

 

Na de proefles volgen onze Fundamentals. Gedurende deze lessen begeleiden we je heel intensief zodat je alle bewegingen goed onder de knie hebt voordat we met de standaard trainingen beginnen. Daarnaast is deze cursus ook bedoeld om je mede-CrossFitters te leren kennen, al jouw vragen te beantwoorden en je vanaf dag één meteen op het juiste pad te zetten. Dit doen we door op regelmatige basis klaar en duidelijke informatie mee te geven die je meteen kan toepassen én waar je effectief iets mee bent.

Eens je start met de standaard lessen zal je uiteraard niet aan je lot overgelaten worden. We hechten enorm veel belang aan een correcte techniek en daarom werken we enkel in kleine groepjes van maximaal 12 personen. Zo heeft iedereen altijd de persoonlijke begeleiding die hij/zij nodig heeft.

Introles

€0

gratis proefles

boek nu

Maak kennis met CrossFit Leuven.
Boek vandaag nog je gratis proefles

Fundamentals

€75

3 lessen

Vragen?

In deze 3 lessen leer je alle basistechnieken die je nodig hebt om veilig aan de CrossFit lessen te kunnen deelnemen.

Beurtenkaart

€225

voor 15 beurten

Vragen?

Toegang tot alle lessen
6 maand geldig

Onbeperkt - 12 Maanden

€85*

per maand

Vragen?

Onbeperkt aantal lessen
Toegang tot open gym

Onbeperkt - Domiciliëring

€95

per maand

vragen?

Onbeperkt aantal lessen
Toegang tot open gym

Personal Training

€65

per les

Vragen?

* Bij vooruitbetaling van een volledig jaar
**Je betaalt bovenop je abonnement ook een jaarlijkse verzekering van 15 euro.

Onze abonnementen kunnen tijdelijk onderbroken worden. Daarbij gelden onderstaande voorwaarden.

Jaarabonnement

  • Maximaal 6 weken per jaar, zonder attest
  • Minimum 7 dagen per onderbreking
  • De beperking van 6 weken geldt niet bij medische redenen (ziekte, kwetsuur, zwangerschap, …). Er is daarbij wel een attest van de behandelend geneesheer vereist
  • In alle gevallen moet de bevriezing voorafgaand of bij aanvang van de onderbreking (medisch) gemeld worden

Uitzonderingen kunnen eventueel op aanvraag bekomen worden, bijv. in geval van langdurige en aaneensluitende verplichte afwezigheid in opdracht van je werkgever.

De onderbreking wordt verrekend door een verlenging van het jaarabonnement met het aantal dagen van de onderbreking(en).

Een onderbreking doorgeven kan via info@crossfit-super7.be

Maandabonnement:

  • maximaal 4 weken per jaar, zonder attest
  • minimum 7 dagen per onderbreking
  • De beperking 4 weken geldt niet bij medische redenen (ziekte, kwetsuur, zwangerschap, …). Er is daarbij wel een attest van de behandelend geneesheer vereist
  • In alle gevallen moet de bevriezing voorafgaand of bij aanvang van de onderbreking (medisch) gemeld worden
  • Uitzonderingen kunnen eventueel op aanvraag bekomen worden, bijv. in geval van langdurige en aaneensluitende verplichte afwezigheid in opdracht van je werkgever.

De onderbreking wordt financieel verrekend in de betaling van het lidgeld. Dit gebeurt in de maand volgend op het einde van de bevriezing.

Een onderbreking doorgeven kan via info@crossfit-super7.be

Stopzetting abonnement

Maandabonnement: stopzetting is elke maand mogelijk, met ingang vanaf de volgende maand, mits dit wordt doorgegeven vóór de 15de kalenderdag van de lopende maand. Concreet: een stopzetting doorgegeven voor 15 januari, is actief vanaf februari. Een stopzetting doorgegeven na de 15de van de maand, is pas actief vanaf maart.

Jaarabonnement: er is geen stopzetting of terugbetaling mogelijk aangezien dit abonnement wordt vooruitbetaald aan een voordeliger tarief. Langdurige onderbreking omwille van medische redenen of in functie van de werkgever zijn wel mogelijk.