fbpx

Marie Feyaerts

Marie Feyaerts

Marie is Crossfit coach Level 1 en CrossFit Kids & Teens coach. Sinds de start van haar studies bachelor LO is ze helemaal gepassioneerd door CrossFit en in love met de community. Ze coacht onze kids & teens met hart en ziel, organiseert vaak toffe events met de leden en zorgt in de zomer voor leuke zwemworkouts!

Interview

Coach Marie

Plaats korte introtekst hier

Crossfit coach Level 1
CrossFit Kids & Teens coach
Student Bachelor LO en bewegingsrecreatie, optie fitness
Initiator zwemmen aan de VTS
Kliminstructeur
Certificaat Core academy voor begeleiding van zwangere vrouwen in Crossfit

Marie is sinds de start van haar studies bachelor LO helemaal gepassioneerd door CrossFit.
Ze houdt van de variatie en vooral van de community. Trainen of lesgeven, het voelt voor haar altijd aan als thuiskomen. “Je wordt altijd omringd door mensen met dezelfde passie, die intussen echte vrienden zijn geworden. Het is echt een uniek gegeven” zegt Marie. Zij zorgt dan ook vaak voor de organisatie van community events en is altijd te vinden voor een feestje 😉

Tot haar 18de was Marie competitiezwemmer en ook nu nog zwemt zij 2/3 x per week. Daarom begeleidt zij in de zomer regelmatig zwemworkouts in het meer van Rotselaar.

Als Kids & Teens coach staat ze er vooral van versteld hoe snel kinderen iets bijleren. Ze houdt van hun eerlijkheid, enthousiasme en doorzettingsvermogen tijdens een workout. “I love it!”

Wat haar eigen training betreft is Marie een liefhebben van liften. Naast de CrossFit wedstrijden neemt ze daarom ook wel eens deel aan een weightlifting of powerlifting wedstrijd. Ze werd op 5 oktober 2019 Belgisch kampioene Powerlifting in de categorie -84 en mag de Vlaamse records van squat en deadlift op haar naam schrijven.

Trainingsweetjes over Marie

  • favoriete lift: back squat
  • favoriete skill: handstand walk
  • favoriete wod: DT
  • minst favoriete lift: deadlift